Ноември-месецът на мъжкото здраве

Поради огромния интерес към обявените безплатни прегледи при д-р Георги Лазаров ви уведомяваме, че свободните часове се изчерпаха. Всички пациенти, страдащи от мъжки стерилитет, нарушение в половите хормони и еректилни дисфункции при млади мъже и желаят да се запишат за преглед при лекаря, могат да следят на сайта и на страницата на болницата за дата за предстоящи прегледи.
Уважаеми дами и господа, напомняме ви, че в четвъртък, 3 ноември 2022 г. авторитетният специалист от ПСАГБАЛ „Св. София“ ще преглежда безплатно на етаж 3 в ДКЦ в МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“, гр. Велико Търново. Пациентите, които имат предходна медицинска документация е препоръчително да я предоставят.
Уролог-андрологът е признат както в България, така и в Австрия и Германия. Д-р Георги Лазаров е завършил Медицинския университет в София през 1990 г. Придобива специалност по урология през 1994 г. Има сертификация по андрология от водеща клиника по урология към Университетската болница в гр. Залцбург, Австрия през 1997, където негов преподавател е проф. Фрик. Година по-късно придобива сертификация и от клиниката по урология към Университетската болница в гр. Тюбинген, Германия, където му преподава проф. Еггарт.
Работи като уролог-андролог в ПСАГБАЛ „Св. София“. Има множество статии и научни доклади в областта на андрологията. През 1993 г. д-р Лазаров първи въвежда в България цветната доплерова ехография като метод за изследване на органите при мъжката полово система. Водещият специалист е член на българското, немското и австрийското урологично дружество, член е на Еврпейската асоциация по урология в секция андрология, член е на COST – европейската организация за наука и образование, Брюксел.