На 30 май 2023 (вторник) в МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“ ще се проведен Ден на отворените врати на отделенията по неонатология и акушерство и гинекология

Специалисти по родилни грижи от МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“: Тук се ражда щастието! Заедно вървим по пътя към бъдещето!

В Дни на отворените врати на отделенията по неонатология и акушерство и гинекология търновци ще могат да се запознаят с грижата, която медиците оказват на бъдещите родители.
Имаме удоволствието да ви поканим на събитието „Дни на отворените врати“, което ще се проведе в МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“ на 30 май 2023 г. (вторник), от 12:00 часа в Голямата зала на етаж 2 в болницата. Всели делничен ден на телефон 062/64-09-16 може да се обадите за допълнителна информация. Не е необходимо предварително записване.
​За нас е чест да отправим покана към бъдещите родители да посетят възобновеното събитие „Дни на отворените врати“, организирано от отделението по акушерство и гинекология и отделението по неонатология, съвместно с ръководството на МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“. Старшата акушерка в ОАГ Албена Василева и старшата сестра от ННО Мария Нешева ще ви разкажат за високотехнологичната апаратура в двете отделения, за възможността за избор на екип и за документите, които са ви необходими за постъпване в болницата. В „Дни на отворените врати“ ще имате възможност да видите презентация със снимки на залите за раждане, стаите на родилките, помещенията за изписване, както и двете отделения отвътре. Медици от отделението по акушерство и гинекология и отделението по неонатология ще отговорят на всички въпроси, които ви интересуват във връзка с условията за престой, за воденето на раждането и за грижите, които специалистите по родилни грижи полагат за новороденото и майката.
Смятаме, че ще бъде полезно и за бъдещите родители и за медиците от МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“ осъществяването на контакт, обменът на информация, както и споделяното на проблемите, които тревожат бъдещите родители. Надяваме се, че ще станете част от това събитие