Ден на отворени врати за бъдещи родители в ОАГ и ННО

МОБАЛ „Д-р Ст. Черкезов” АД организира Ден на отворени врати за бъдещи родители в Отделението по акушерство и гинекология и Неонатологичното отделение, на 28 ноември /вторник/ 2017 г., от 13:00 ч. до 14:00 ч.
Желаещите да се запознаят на място с условията в двете отделение, на най-голямото болнично заведение в област Велико Търново, което тази година отбелязва своята юбилейна 150-та годишнина, следва да заявят визитата си предварително на „лично съобщение” във Facebook страницата на МОБАЛ „Д-р Ст. Черкезов” АД, като посочат име, както и име на евентуален придружител /татко, баба/ и телефон за обратна връзка.
Могат да бъдат посрещнати до 20 бъдещи майки и 20 бъдещи татковци.
Пред бъдещите родители представител на МЦ „Афродита“ ще разкаже за съхранението на стволови клетки, които могат да се окажат животоспасяващи за новороденото. Ще се разясни полезността на тази услуга и защо уникалният момент да бъдат събрани тези клетки е по време на раждането. Ще бъдат изтъкнати и предимствата на „Future health“- първата частна акредитирана банка за стволови клетки в Европа.